Для ветеранів війни Дніпропетровщини влаштували змагання з риболовлі

Микола Ясень 10.09.2024 298

 

Єлизавета Ребрій

Для ветеранів з Дніпропетровщини організували змагання з риболовлі

Точніше треба казати так: для воїнів-учасників війни з громад Дніпропетровської області, які зараз перебувають на лікуванні чи реабілітації, влаштували відпочинок на природі та змагання з риболовлі. То скажемо ще й про те, що гарну, вельми доречну справу підготували і провели. Кращого для психологічного розвантаження воїнів-бійців, отож відважних чоловіків, яким довелося чимало настраждатися в боях з російськими окупантами, ще вчора дивитися смерті у вічі,  важко напевне й ридумати. 

Протягом трьох годин двадцяь уже дійсно ветеранів бойових дій полювали на свій улов. Це ж скільки суто людських та чоловічик емоцій і радощів відволікли їх від випробувань "змаганнями" з проклятими рашистами!

Першість здобув Валерій Богунов з П"ятихаток. Він ясна річ давно не рибалив, не в тих обставинах перебував, щоб розважатися на березі річки чи ставка, але відтепер неодмінно буде частіше. Адже за найкращий результат отримав у подарунок-нагороду нове приладдя та прикормку.

Після змагання на учасників чекало частування — юшка, приготовлена на вогні. Чи були "фронтові" сто грам не повідомляється. Бо елементарно не було потреби в цьому - хто ж стане сумніватися, якщо зібралися гартовані також вогнем війни! Втім, далі сповістили, що за столом хлопці ще більше роззнайомилися, ділилися фронтовими спогадами та тим, як проходить реабілітація, адаптація до цивільного життя.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ЗЩе раз наголошуємо, що такі мирні змагання з риболовлі виґявилися неймоваірно доречними  для наших захисників, тому що посприяли, допомогли психологічному розвантаженню та згуртовують бійців війни з загарбниками.

При цій нагоді докинемо й про те, що на сайті е-Ветеран з'явився сервіс з працевлаштування наших захисників на державній службі – е-Карта вакансій. Вона візуалізує інформацію про вакансії державних органів, органів місцевого самоврядування, військових адміністрацій по всій країні. Можна обрати вакансії в різних регіонах України, отримати детальну інформацію про функціональні обов’язки, вимоги до кандидатів, рівень заробітної плати і тому подібне та необхідне у таких випадках..


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ