Для виконання операцій під Strip-Till агрегати обирають відповідно до особливостей полів

За матеріалами інтернет-видань 06.06.2024 297
Для виконання операцій під Strip-Till агрегати обирають відповідно до особливостей полів

Цього року на демо-полі Чернігівського кластеру ГК «Агрейн» провели експеримент із використанням культиватора Strip-Master від BEDNAR. Досвід використання компакторів від BEDNAR виявився настільки вдалим, що на сьогодні вже придбано 5 одиниць цієї моделі.
На думку Михайла Шкатули, робота культиватора Strip-Master EN у комбінації з бункером Ferti-Cart 3500 приємно здивувала. Бо така  комбінація здатна виконати смуговий обробіток ґрунту до 35 см, внести добрива у ґрунтовий профіль або підсіяти покривні культури, і це все за один прохід.

"Бункер Ferti-Cart об’ємом 3500 л забезпечує якісне внесення добрив завдяки герметичній конструкції та надлишковому тиску, що дозволяє працювати з великими нормами добрив (до 350 кг на гектар). Тому така комбінація агрегатів є надзвичайно економічно вигідною інвестицією для нашого господарства. До того ж, агрегат має універсальну раму, що дозволяє встановлювати необхідну відстань для підготовки смуг під конкретну культуру», – розповів головний інженер агрогрупи.

 

Група компаній "Агрейн"

 

 

 
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ