Дніпропетровщина знову під обстрілами, є загиблі та постраждалі

Григорій Давиденко 11.08.2022 451
На зображенні може бути: 1 особа та на відкритому повітрі
 
Дикунська озброєна орда, що прителіпалася з теренів рф в Україну, і цієї ночі продовжила свої терористичні дії. кремль навіть не просить - волає гучними пострілами всіх своїх артстволів, танків і літаків до цивілізованого світу: та визнайте нарешті рф державою-терористом! Негайно зробіть їй повну економічну блокаду! Не давайте віз моїм громадянам! Інакше я продовжуватиму кошмарити Україну, заодно Придністров'я, Грузію, Сирію і т. п. Про нові воєнні злочини москви у південних краях Січеславщини повідомив голова обласної ради Микола Лукашук:
- По Нікопольському району окупанти впродовж ночі випустили близько 120 снарядів із РСЗВ.
🔺Половину з них – по самому Нікополю. На жаль, двоє людей – чоловік та жінка – загинули. Ще семеро дістали поранення: троє шпиталізовані, серед них – 13-річна дівчинка. Також одна людина перебуває під завалами п‘ятиповерхівки, пошуки тривають.
Ворожі снаряди пошкодили 39 багатоповерхівок і 2 приватні будинки, будинок дитячої творчості, 3 школи, легкові автівки. Також пошкоджено лінії електропередач.
🔺Ще близько 60 снарядів прилетіло по селу Придніпровське. Внаслідок обстрілів там виникла пожежа в цеху, яку вже ліквідували. Пошкоджено 14 приватних житлових будинків, амбулаторію, торговий центр, електромережі. Ніхто не постраждав.
⭕️ Село Великомихайлівка, Синельниківський район: пошкоджені приватний будинок і млин. Фермери втратили 120 тонн зерна. Двоє людей постраждали, жінка перебуває в лікарні.
⭕️ Били рашисти і по Криворізькому району. Під обстріл потрапила Велика Костромка: там виникла пожежа, через яку згоріла солома і суха трава. На щастя, постраждалих немає.
Важка ніч. І скільки їх ще попереду, одному Всевишньому відомо.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ