До Дніпропетровщини прямували з Таїланду подарунки з вмістом майже 3 кг канабісу

За матеріалами інтернет-видань 02.10.2024 39
До Дніпропетровщини прямували з Таїланду подарунки з вмістом майже 3 кг канабісу

Як повідомила Державна митна служба України, працівники Київської митниці завадили черговим спробам потрапляння наркотичних засобів з Таїланду на український ринок через міжнародні поштові відправлення.
Зазначається, що два поштових відправлення прямували отримувачам на одну адресу на Дніпропетровщині. Ділки використали упаковки з-під дитячого конструктора та печива для переміщення майже 3 кг канабісу

Вміст обох відправлень був задекларований як «іграшки» та «подарунки». Проте, під час митного контролю митники виявили, що обидва відправлення містять схованки.
Прикриттям стали упаковки з-під дитячого конструктора та кондитерських виробів, всередині яких знаходилися загалом шість пакетів з речовинами рослинного походження загальною вагою майже 3 кг.
Для визначення речовини митники застосували аналізатор наркотичних засобів, який дав позитивний результат на наявність у них канабісу – наркотичного засобу, обіг якого в Україні обмежено.
Відповідно до вітчизняного законодавства, наркотичні засоби, що ввозяться в Україну без дозволу, підлягають затриманню митницею.
Про виявлені факти Київська митниця повідомила правоохоронні органи. Згодом спільно зі Службою безпеки України проведено оперативні заходи, внаслідок яких затримано особу, причетну до каналів постачання в Україну наркотиків. Йому вручено підозру за ст. 305 КК України.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ