До нас у Дніпро прибув скандальний нардеп Микола Тищенко

Микола Ясень 29.05.2024 389

 З одного боку хочеться вигукнти, що його тут тільки й не вистачало або запитати, що йому у Дніпрі треба? Але з іншого стримує неприємна думка, а що коли візит одіозного народного депутата не випадковий,  головне підтвердяться його обвинувачення, заради яких Тищенко сюди і прибув.

Це той Тищенко-"Сліга народу", у якого відразу не залагодилися стосунки з деякими окремо взятими колегами про фракції  партії "Слуга народу" і він загорівс від декого "почистити" фракцію. За що його з неї виключили, а точніше вигнали з тріском. З тієї приини, наче у нього самого рильце виявилося в пушку. Хоч оголошено було, що Тищенко насправді поплатися членством у фракції провладних "слуг народу" зовсім з іншої "нагоди". Коли почалася повномаштабна окупації України росіянами, цей Микола миттю опинився в далекому Таіланді, пояснивши так, що негайно відбув туди на призначену йому там зустріч... з виборцями.

Ну і ось тепер нардеп Тищенко завітав у Дніпро з благородною метою почистити на цей раз його від підпільних і надто шкідливих ботоферм. Як відомо, ботофермами називають організовані "фірми", а на ділі "шайки" ділків, котрі на замовлення чи відповідну плату готові поширювати серед народу будь-які фейки-брехливі наклепи або "сенсаційні" повідомлення. Так що не треба ботоферми плутати з фермерськими "офісами", а тим паче господарствами.

Так от, прибувши у Дніпро, нардеп Тищенко оприлюднив список адрес, де нібито працюють “шахрайські ботоферми”

В усякому випадку щойно повідомили, що у вівторок, 28 травня, у Дніпрі на проспекті Дмитра Яворницького помітили народного депутата Миколу Тищенка, який разом з правоохоронцями стояв біля місцевого бізнес-центру. Згодом народний обранець оприлюднив і відео, де назвав Дніпро “клоакою шахрайських ботоферм”. Пізніше Тищенко у своєму телеграм-каналі опублікував список з 44 адрес, де за даними нардепа нині працюють цілі шахрайські колцентри. 

І він же, Тищенко запевнив, наче  вже триваютьі  слідчі дії наче і в рамках кримінального провадження.

Власники, організатори та працівники ботоферм — це вороги українців, а отже нашої держави, – написав Тищенко.

Оскільки офіційних свідчень від дніпровських правоохоронців ще не надходило, то Тищенко у наступному відео  публічно звернувся до керівництва поліції та прокуратури Дніпропетровської області. Нардеп назвав дійсно 44 адреси, де нібито розташовані так звані “офіси”, які “обманюють українців під обстрілами”. 

 

І пояснив, як повідомили уже деякі електронні ЗСІ, що назвав адреси "для того, аби українці знали, хто їх обманює" До речі, частину назв вулиць нардеп назвав неправильно – тобто ще старі назви, а ці топоніми вже перейменувалию  Що послужило підстапваою засумніватися, наскільки “свіжий” список оприлюднив нардеп. Хоч як на нас, то багато хто у самому Дніпрі досі плутає старі назви вулиць, провулків, узвозів і проспектів та бульварів з новими, так що підозрілого в цьому нічого немає. Тому ми вважаємо, що диму без вогню не буває, і давайте наберемося терпіння та почекаємо, чим завершиться візит до нашого славного міста. 

"Наразі відомо щонайменше про 44 адреси у Дніпрі, де працюють шахрайські ботоферми задля заволодіння грошовими коштами наших громадян, родин військових. У тому числі останнім часом їхніми жертвами стають жінки, які отримали посмертні виплати за героїв. Усі адреси тепер відомі назагал, тому за ходом справ та прозорістю дій з боку правоохоронців будуть слідкувати не лише «ТСК Нацресурс», але й народ України, – написав Тищенко. 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ