Домашня «шуба» з Маломиколаївки в холодне Різдво зігріє бійців

За матеріалами інтернет-видань 07.01.2023 443
Домашня «шуба» з Маломиколаївки в холодне Різдво  зігріє бійців

Як зазначила Світлана Гарнадко, староста Петрівського старостинського округу,  відоме крафтове виробництво господинь з Маломиколаївки  Дніпропетровщини під назвою "Герцевські Крафтолики" потерпає від  тривалих відключень електроенергії. Але справжніх кулінарок нічим не злякаєш. Вони знайдуть вихід з будь - яких ситуацій. Дівчата вирішили тимчасово переформатуватися з сухих страв на свіжі.

"Через відключення не завжди виходить насушити овочі та м’ясо для наборів сухого борщу та супу. Але  разом з  жінками Маломиколаївки  домовились  готувати млинці  з м’ясною начинкою та зробити оселедець під «шубою» для наших захисників.  І понеслося….Привозили, приносили, передавали, готували на садибі «Герцевських  крафтоликів», - розповіла пані СВітлана.

Для бійців хазяєчки виготовили тисячу! млинців: з м’ясною начинкою – 700 штук, з солодкою – 300. А 32 судки оселедця під «шубою» зігріють наших козаків домашнім смаком.

"Це найменше, що ми можемо зробити для тих, хто нас захищає. Низький уклін нашим захисникам! Смачного, тихого святвечора! Герцевські крафтолики  щиро дякують усім, хто долучився до спільної справи!", - зазначила Світлана Гарнадко.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ