Допомагаємо нашим воїнам, як можемо

За матеріалами інтернет-видань 01.04.2022 315

Жителі Широчанського старостинського округу (села: Широке, Сергіївка, Сонячне, Малозахарино, що на Дніпропетровщині)  зносять продукти харчування для воїнів, а потім волонтери їх доставляють бійцям. Про це повідомляє у FB Наталя Костенко, адміністратор групи  Широчанський старостинський округ.  Вона, зокрема, пише у соцмережі:

"Готуємо (працівники школи та садочку, а також щоденно Мамченко Таїсія) свою продукцію: вареники, пиріжки, тушонку, каші з м'ясом. Вже баночок 300 ( сьогодні порахуємо точно). Виділив свинину і гречку  Булкін С І., зносять з дому люди різану птицю, купують крупи, селищна рада передала теж чимало птиці і круп. І знову приймають участь одні і ті ж люди. Дякуємо Гаркуші Ользі Миколаївні, Григоренку Сергію Миколайовичу, Головатенку Олегу Миколаєвичу,  Мазураку Олегу Богдановичу, які всю цю продукцію варили вдома в своїх автоклавах.
 Робили вінегрет. Для чого,скаже дехто? А коли нашим воїнам готувати собі обіди? Їм треба гнати ворогів з нашої землі,  а нам їх підтримувати. Слава нашим захисникам! Дякувати нашим не байдужим людям!"


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ