Дозвіл Україні бити по території рф надав... путлер, - Андрій Денисенко

За матеріалами інтернет-видань 30.05.2024 294
   Насправді дозвіл бити західною зброєю по рф вже є і дав його сам путлер, коли оголошував про включення Криму, а пізніше Донбасу й Півдня до складу московії.
Після цього какаяразніца йому - будуть ЗСУ лупашити західним залізом по Донецьку, Севастополю чи по Ростову і Воронежу? Це ж за їхньою Конституцією - усе расєя.
   Андрій Денисенко, екснардеп ВР, сторінка ФБ.
   Істерика пу з погрозами «глобального конфлікту» і вже набридлими натяками на ядерний апокаліпсис виглядає тим смішніше, що Великобританія, Франція, Канада, Швеція, Фінляндія, Польща, країни Балтії вже давно дозволили Україні бити своєю зброєю по московитах, не дивлячись на формальну чи уявну приналежність територій, на яких знаходяться їхні війська та об‘єкти.
   І тут уже питання до українського керівництва - чому ЗСУ досі не отримали його дозволу і наказу бити по аеродромах, штабах та іншій військовій інфраструктурі ворога на канонічній території рф за допомогою англійських сторм шедов та французьких скальпів.
   Або чому ВР досі, хоча б у порядку тролінгу, не оголосила про включення 10-ка прилеглих областей країни-агресора, з етнічними українцями - Вороніжчини, Білгородщини, Стародубщини, Кубані, Зеленого Клину - до складу України?
  У будь-якому разі більша частина Заходу вголос може й не надати нам дозволу на використання своєї зброї для ударів по землях рф.
   Особливо адміністрація США напередодні виборів, де проросійські трампісти використовуватимуть будь-яку зачіпку проти Байдена.
Але в разі Україна це, нарешті, зробить, то як максимум - американський й решта західних урядів обмежаться «глибокою стурбованістю», а поставки зброї не зменшаться, хіба підуть транзитом через Англію та Францію, і лише зростуть.
   Бо всі вже давно розуміють - зв‘язувати руки Україні в питанні ударів по рф - це грати на боці агресора.
   Цей світ належить першим і сміливим, а перемога любить тих, хто не визнає чужих червоних ліній.
Бити рашистів всією наявною зброєю, скрізь, де цього вимагає логіка війни - це право й обов‘язок України.
Перед собою і всім цивілізованим людством.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ