Два пересувні генератори закупив Івано-Франківськ для обігріву містян

За матеріалами інтернет-видань 29.11.2022 716
Два пересувні генератори закупив Івано-Франківськ для обігріву містян

Івано-Франківськ закупив 2 пересувні генератори 100 кВт та 70 кВт. Їх будуть привозити на ті котельні, де відсутнє електропостачання більше 6-7 годин.  Повідомив міський голова Руслан Марцінків.
Він, зокрема, наголосив, що генератори на колесах запускатимуться в ручному режимі і після відновлення електропостачання в одному мікрорайоні, пересуватимуться в інший.
Крім того, наявні котельні, які працюють на щепі та деревині. Це  дасть можливість обігріти майже півсотні житлових будинків, обласну лікарню, два навчальних заклади та садочок в одному з  мікрорайонів.
Як запевняє заступник міського голови Руслан Гайда, щепи та деревини для котелень на біопаливі достатньо. Запас є щонайменше на 2 тижні, і щодень поповнюють. Окрім того, дрова готують і для пунктів обігріву. Їх у місті облаштували понад 50 в освітніх закладах та підвалах житлових будинків.

За словами Руслана Гайди, не вистачає тих людей, які мають рубати і  колоти дрова.

"Ми  всі наші комунальні ресурси і сили збираємо і організовуємо такі бригади, які будуть поденно рубати дрова, тому що ми розуміємо, що їх треба у  великій кількості», - повідомив заступник міського голови Руслан Гайда.

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ