Дві ракети вдарили по Києву. Минулої доби рашисти випустили 48 ракет

Григорій Давиденко 26.06.2022 386

Ракетний удар по житловому будинку в Києві: відомо про одного загиблого

У неділю 26 червня російські окупанти знову порушили правила і звичаї ведення війни  у столиці України. Внаслідок ракетного обстрілу частково зруйновані три верхні поверхи 9-ти поверхового будинку у Шевченківському районі Києва. Про це у Telegram повідомив радник глави міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Щойно з-під завалів витягли тіло чоловіка без ознак життя... Імовірно, це батько врятованої щойно дівчинки. Покидьок путін сьогодні зробив її сиротою", – написав він.Оккупанты нанесли ракетный удар по Киеву: разрушен 9-этажный дом, есть погибшие - рис. 3

Міський голова Києва Віталій Кличко теж  повідомив про  порятунок дівчинки дівчинки і її мами, яка була придавлена плитою. Роботи з порятунку людей з-під завалів тривають, чутні їхні голоси. Друга ракета потрапила неподалік у дитсадок, утворилася вирва до 7 метрів глибини, ніхто не постраждав.Ще одна ракета була збита в небі Києвщини.

А вчора російські фашисти обстріляли місто Сарниі. Голова Рівненської ОВА Віталій Коваль, який виїхав на місце події, повідомив:

- Кількість жертв вчорашнього ракетного удару по цивільних об‘єктах зросла до 4-х осіб. Це чоловіки віком від 30 до 51 року.  Ще двоє осіб - у важкому стані.

Радник глави ОП Михайло Подоляк учора повідомив;  «Вночі 25 червня випущені 48 російських крилатих ракет. Впродовж ночі. По всій території України. Винятково по цивільних об’єктах»,

На думку радника голови ОП, метою обстрілів є залякування.

«росія все ще намагається залякати Україну, викликати панічні настрої та змусити боятися Z-монстрів… Україна все знає, до всього готова й обов’язково за все зло покарає», – додав Подоляк

Вочевидь, існуюча  спромога рф запускати значну кількість ракет і тримати на українській території велику кількістьназемних  військ свідчить і про аабсолютну недостатність запроваджених економічних санкцій. Сьомий економічний пакет, який суттєво зменшить експорт природного газу рф та діяльність низки банків, слід було ухвалити ше весною.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ