Дякую, пацани

За матеріалами інтернет-видань 22.12.2021 540

Сесія Криворізької районної ради не відбулася через сутички у сесійній залі.

У ході сесії планувалося  ухвалити рішення райради щодо передачі 5 тис. га землі комунального підприємства "Широківське" у підпорядкування об'єднаних територіальних громад, повідомляє Depo.Дніпро.

Але рішення не було прийнятим. Цьому завадили молодики  спортивної зовнішності, які увірвались на сесію.

Як зазначає голова криворізької районної державної адміністрації Євген Ситниченко, Верховний суд ухвалив заборону на будь-які дії щодо цього підприємства, але не зміг показати рішення суду. За словами голови райради Віктора Мудрого, питання щодо передачі землі було внесене до порядку денного сесійного засідання згідно з рішенням Апеляційного суду.

На трибуну райради вийшов представник поліції й заявив, що надійшло повідомлення про мінування будівлі, тому сесію слід припинити, але депутати не погодилися. Питання №8 щодо передачі землі було вирішено проголосувати першим номером.

Перед початком голосування на трибуну вийшов депутат міськради від партії "Слуга народу" Олександр Фастовець, який подякував тітушкам: "Дякую пацани, але я до вас ніякого відношення не маю", – сказав він.

У цей час депутат міськради Кривого Рогу від "Слуги народу" Денис Векленко обрізав дроти мікрофонів та влаштував бійку із журналістом. До трибуни підтягнулися тітушки, які кричали ганьба, робили галас й вели себе агресивно. Поліція оточила тітушок, але не намагалася припинити правопорушення.

 

Ці дії не дали проголосувати за рішення й тягнули час до прибуття вибухотехніків, які почали обстежувати приміщення. У зв’язку з інцидентом сесійне засідання відкладене.

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Коментарі (0)


Новини ОТГ