Джо Байден: «путін не може залишитися при владі»

За матеріалами інтернет-видань 26.03.2022 713
 
Сьогодні увечері російські фашисти завдали потужного удару трьома ракетами по Львову. Частково зруйнований промисловий об'єкт, постраждали 5 людей. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький в соцмережах. Атака мирного міста відбулася в момент, коли американський президент виступав перед громадянами у Варшаві, у королівському палаці. Зокрема президент США Джо Байден заявив:

- Диктатор, який намагається збудувати імперію, ніколи не зуміє знищити любов людей до свободи. Груба сила ніколи не зітре їхню волю до свободи. Україна ніколи не стане перемогою для Росії. Вільний народ відмовляється жити у безнадійному й темному світі. Попереду буде краще, світліше майбутнє, збудоване на правилах і демократії, майбутнє, сповнене надії й світла, гідності й порядності, свободи і можливості. Заради Бога, цей чоловік не може лишитися при владі.

У своїй промові Байден висловив захоплення мужністю Збройних сил України та всіх українців, закликав демократії світу гуртуватися задля боротьби проти диктатори. Він запевнив, що США та західний світ стоїть на боці України і робить все можливе для якнайшвидчого припинення наджорстокої війни рф за збільшення імперії.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ