Ексглава Дніпро ОДА Сергій Касьянов знищив 10 га соняшника фермера Анатолія Гергеля

Григорій Давиденко 11.05.2022 1135

Переглянути оригінальне зображення

Неймовірна за зухвалістю рейдерська атака на землю за «наказом воєнного часу» Нивотрудівської сільради, запобігти якій «Фермер Придніпров’я» неодноразово закликав, набирає обертів у Апостолівському краї. Щойно фермер Анатолій Гергель повідомив про сьогоднішній злочин:

- Увечері Сергій Касьянов загнав на поле, яким користується моє господарство на підставі Державного акту, найнятий трактор із Апостолового, і той встиг знищити засіяні мною 10 гектарів соняшнику.  Викликали слідчу групу поліції, вона вигнала трактор із поля, тракторист не мав законних документів для праці. Злочин задокументований, тракторист попереджений поліцією: наступного разу трактор буде конфіскований для потреб ЗСУ. На завтра мене з адвокатом викликають до слідчого поліції на 9 ранку. Оце рейдерство землі, що здійснюється «за законами воєнного часу», просто шокує. Як з ним боротися? Хто і коли компенсує мені завдані збитки? Коли припиниться рейдерство?

Досі це питання залишається відкритим. Як і те, чому дотепер не скасований незаконний наказ Нивотрудівської с/р 29 березня про вилучення 48, 1 га використовуваної Анатолієм Гергелем землі і передачу її одній із фірм колишнього очільника Дніпропетровської ОДА Сергія Касьянова. У Дніпропетровщині в Новомосковщині і Апостолівщині знову буяє рейдерство, яке прикривають навіть «воєнним станом».


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ