Еміль Ішкулов має бути повернений у 80-ту бригаду, - Андрій Білецький

За матеріалами інтернет-видань 01.08.2024 108
Еміль Ішкулов має бути повернений у 80-ту бригаду, - Андрій Білецький
      Комбриг 80-ї ОДШГБр Еміль Ішкулов
    Командир 3-ї Окремої штурмової бригади ЗСУ полковник Андрій Білецький (на фото внизу) дав коментар на запит «Цензор.Нет» про публічне звернення військовослужбовців 80-і Окремої десантно-штурмової Галицької бригади щодо переведення на іншу посаду комбрига Еміля Ішкулова:
   «Еміль - мій бойовий побратим і особистий друг.
Бойове товариство – це те, що створює довіру на війні, і насправді рухає людьми в бою. Майже рік 3-тя штурмова та 80-та десантно-штурмова бригади воювали під Бахмутом, наступали на Кліщіївку та Андріївку, і тоді я познайомився з комбригом, полковником Емілем Ішкуловим.
Білецький розповів, про важливість звільнення Андріївки на Донеччині
   Ми завжди були впевнені за фланг, який прикривали десантники Ішкулова. Ми завжди знали, що у важкій ситуації, 80-та десантно-штурмова прийде на допомогу, підтримає вогнем. І так само для нас була честь прийти їм на допомогу. Ми знали, що інформація, яку дає командування 80-ки – достовірна та перевірена, що там ніколи не будуть казати, що взяли позицію, якщо наших там нема, ніколи не підставлять, і відповідають за свої рішення. Ми знали, що 80-та бригада високо боєздатна, оскільки довіра там побудована в усіх ланках управління.
   Саме тому, я поважаю полковника Ішкулова, і вважаю його одним із кращих бойових командирів бригад ЗСУ. А це ключова посада на війні, оскільки тільки комбриг відповідає за все – і за свою смугу, і за своїх людей, і за приданих, і за озброєння, і за забезпечення, і за звіти та доповіді, і за боєздатність, і за знищення ворога. На жаль, таких всебічно підготовлених комбригів у нас гостро не вистачає на багатьох напрямках. Тому я з подивом почув, що комбрига Ішкулова невідь-чому переводять на якусь іншу посаду.
   Сподіваюся, що відбулася помилка і ми не розкидаємося найкращими бойовими офцерами в критичний момент війни. Сподіваюся, що комбриг Еміль Ішкулов буде повернутий туди, де він зможе максимально реалізувати свої лідерські якості та досвід для розгрому ворога та зупинки масштабного наступу окупантів. Повернутий в рідну бригаду».

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ