Енергодар в окупації - три місяці

За матеріалами інтернет-видань 06.06.2022 254
Енергодар  в окупації - три місяці

Фото Дмитра Орлова

 

4 червня виповнилося рівно три місяці, як місто Енергодар знаходиться в окупації. Про це повідомив у Телеграм - каналі  міський голова Енергодара Дмитро Орлов. Він, зокрема, підбив короткі підсумки життя енергодарівців за цей час.
Дмитро Орлов зазначив, що посилився фізичний і психологічний тиск на громадян. Окупанти штучно посилюють гуманітарну кризу. Тривале блокування Інтернету на території міста призводить до того, що в магазинах і торгівельних точках майже неможливо здійснювати оплату по безготівкову розрахунку.
За словами Дмитра Орлова, готівки у мешканців Енергодара майже немає.

"Відсоток за те, щоб зняти кошти, знову зріс. Пропозиції такі є, але попит в рази більший. І перевагу надають тим хто намагається перевести у готівку значні суми. Паралельно у багатьох торгових точках та на ринку з’явилися подвійні цінники - у гривні та в рублях. Вартість продуктів, побутової хімії та всього необхідного для життя захмарна. Дешеві тільки сезонні овочі, які просто не мають інших ринків збуту", - написав Дмитро Орлов.

До того ж, як зазначив міський голова, орки не пропускають в Запоріжжя автомобілі з товаром і у водіїв здають нерви. Вони у Василівці, прямо на рашистському блокпості, змушені були  викинути тонни овочів.

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ