Епіцентр планує судитися у разі доведення вини ТОВ «Група Венето»

За матеріалами інтернет-видань 21.05.2022 836

У зв’язку з розповсюдженням інформації про можливу причетність ТОВ «Група Венето» до схеми розкрадання гуманітарної допомоги для українських військових, мережа “Епіцентр” зняла  з продажу всю продукцію від цього постачальника, яка має ознаки товару військового призначення. Повідомив 19 травня у FB  "Епіцентр".
Епіцентр також припиняє усі взаємовідносини з контрагентом до завершення результатів розслідування компетентних органів. Окрім того, у разі доведення правоохоронцями вини постачальника, Епіцентр планує подання судового позову до ТОВ «Група Венето» про компенсацію матеріальних та репутаційних втрат, спричинених постачанням продукції гуманітарного призначення.

  • Зазначається, що всередині квітня цього року Епіцентр підписав договір на постачання бронежилетів виробництва ТОВ “Група Венето”. При цьому постачальник надав компанії всі необхідні документи на товар: товарні накладні, сертифікати випробувань та якості. Відповідно, ТОВ "Епіцентр К" правомірно закупив сертифікований товар з усіма підтверджуючими документами.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ