Як новостворена «Варта Дніпра» озброює осіб, обвинувачених у вбивстві

За матеріалами інтернет-видань 21.05.2022 1276

Мешканець  Дніпра Євген Олегович Бродський,  обвинувачений в організації вбивства ветерана бойових дій на Донбасі Віталія «Сармата» Олешка, наразі  є командиром 13-ї окремої штурмової роти добровольчого воєнізованого формування «Варта Дніпра». Це формування підтримується Дніпропетровською обласною військовою адміністрацією та Дніпровською міською радою. Ця інформація опублікована 20 травня  у виданні «Лица».

Журналістка Олена Гарагуц провела розслідування, як  новостворена "Варта Дніпра" озброює шахраїв, рейдерів та осіб, обвинувачених у вбивстві ветеранів.
Так, за повідомленням " ЛИЦ", 11 травня 2022 року на пресконференції в Пресцентрі телеканалу «Відкритий» воєнізоване формування представляли: шахрай і рейдер, депутат Дніпровської міської ради (минулого скликання від Партії «Самопоміч», нині – від «Європейської «Солидарності») та голова постійної комісії міської ради з питань розвитку місцевого самоврядування, міжнародних зв’язків та енергозбереження Артем Олександрович Хмельников. Артем Хмельников є тимчасово виконуючим обов’язки командира добровольчого формування «Варта Дніпра».
Бізнесмен з Дніпра Євген Олегович Бродський,  обвинувачений в організації вбивства ветерана бойових дій на Донбасі Віталія «Сармата» Олешка  на пресконференції був як командир 13-ї окремої штурмової роти добровольчого формування «Варта Дніпра».
Зазначається, що  телеканал «Відкритий» на 50% належить ватажку банди «Кошлякі», депутату Дніпропетровської обласної ради від партії «Опозиційна платформа – За життя» («ОПЗЖ»), голові постійної депутатської комісії з питань сім‘ї, молоді та спорту облради Михайлу Анатолійовичу Кошляку, а на 50% – фінансисту кілерів громадянина рф Сергію Павловичу Касьянову .
На запит журналістки до Дніпровської міської ради, чи є або був командир 13-ї окремої штурмової роти цього воєнізованого формування обвинуваченим в організації вбивства, відповідь надана безпрецедентна. У Дніпровській міськраді, зокрема,  пояснили так:
«Ви просите надати інформацію, яка не створена, а також яку розпорядник не повинен створювати, бо це суперечить вимогам закону, що регулює відносини стосовно доступу до інформації».
Схоже, що інформацію треба створити, хоча вона і так лежить на поверхні...


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ