Евакуація – це єдиний шанс врятувати себе та своїх близьких, - Покровська МВА

За матеріалами інтернет-видань 17.08.2024 108
Евакуація – це єдиний шанс врятувати себе та своїх близьких, - Покровська МВА

Ситуація на Покровському напрямку залишається важкою. Російські війська продовжують наступ та щодня мають просування. На Донеччині посилено заходи безпеки, але місцевих жителів активно закликають до евакуації.
За дорученням начальника Покровської МВА Сергія Добряка по всій території громади продовжується інформаційно-роз’яснювальна кампанія, в рамках якої проводяться зустрічі зі старшими будинків та квартальними.
Під час спілкування з керівниками громади населенню надається інформація щодо поточної безпекової ситуації на Донеччині, зокрема, в Покровській громаді; контактні номери гарячих ліній з питань проведення евакуації та надання гуманітарної допомоги; напрямки та приймаючі регіони України, графік руху евакуаційного потяга, контакти волонтерів, які допомагають транспортувати маломобільних осіб та літніх людей.
Крім того, жителі мають нагоду отримати вичерпні відповіді на особисті питання та отримати інформацію щодо соціальних і психологічних послуг.

Всіх мешканців Покровської громади, особливо родини з дітьми, закликають не зволікати з прийняттям рішення щодо евакуації. Ворог просувається швидкими темпами, часу зібрати особисті речі та виїхати в більш безпечні регіони з кожним днем залишається все менше.

Зазначається, що родини з дітьми готові прийняти на Закарпатті. У м. Ужгороді та селах Ужгородського району для ВПО з Покровської громади підготовлені місця тимчасового перебування.
Для покровчан облаштовані як гуртожитки, так і окремі житлові будинки, які оснащені меблями, душовими кімнатами, місцями для приготування їжі, побутовою технікою.
Запис через контактний центр: 0-800-300-101


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ