Європа може максимально обмежити українцям в'їзд через низькі темпи вакцинації

За матеріалами інтернет-видань 10.11.2021 148

Написав міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, Він зазначив, що європейські показники вакцинації – близько 70%, в ОАЕ вакциновано практично все населення – 98%, а от в Україні ця цифра – 18%, що надзвичайно мало.

"Ще одна сторона вакцинації, яка може вмотивувати нарешті убезпечити себе від ковіду – туризм. У часи пандемії це дуже болюча тема. Тисячі, десятки тисяч зірваних поїздок, бо країни швидко змінюють правила для в’їзду. І в цьому є логіка. Їхні уряди піклуються про безпеку своїх громадян, підтримують відповідний рівень вакцинації", - написав Ткаченко.

"Як до нас як до туристів ставитимуться країни з високим рівнем вакцинації? Пам’ятаєте, у лютому 2020-го року наші туристи поверталися на Батьківщину з уже охопленого епідемією китайського Уханю. Їх везли на обсервацію в Нові Санжари. Залякані люди тоді навіть кидали камінням в автобуси…Звісно, європейці українських туристів камінням не закидають. Просто не виключайте, що з такими темпами вакцинації нам можуть максимально обмежити в’їзд", - зазначив міністр.

За його словами, обмеження триватимуть, доки Україна не досягне хоча б близького до європейського рівня вакцинації. "І тут вже актуальною стає фраза: «Європа починається з тебе!» Тому, друзі, вакцинуйтеся. Європа починається з вас!", - додав Ткаченко.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Коментарі (0)


Новини ОТГ