«Фермер Придніпров'я» вітає своїх читачів з НР!

Марина Бабич 31.12.2023 554
«Фермер Придніпров'я» вітає своїх читачів з НР!

                                       Шановні наші читачі!
Всіх Вас вітаємо з прийдешнім Новим Роком! Ви були з нами цього року і , сподіваємося, залишатиметеся друзями у прийдешньому!
Ми намагалися разом з вами підтримувати, допомагати і впливати на інформаційний простір навколо нас.  Адже кожна новина і стаття про фермерське життя в нашій інтернет газеті ставала знеболювальним засобом для героїв публікацій.
 Ми так само, як і ви, переживали, зневірювалися, потім "піднімали" себе і шукали позитив. Якби складно це не було. Порив інтернету, відсутність електрики, фізичне недомагання, психологічна задуха - все "перемелювалося" після ваших дзвінків і телефонних інтерв'ю. Ми робили  один одного стійкішими в умовах війни. Це вартісний взаємообмін!  
Ми прекрасно розуміємо, що наші слова впливають на вас, формують  ставлення до обставин і , можливо, інколи, подають іншу точку зору, не дуже приємну. І разом з вами ми навчилися переборювати різні неприємності.

У будь - якому випадку,  наш "ФП" - це спільна робота, друзі! Бо думки і слова кожного разу у нас різні, а "ФП" - такий один-єдиний !                           Ваш соратник і друг.
Цінуємо Вас, любимо і надіємося на якнайшвидшу Перемогу України над росією, і хочемо, щоб слово "війна" зникло з наших сторінок і з української мови.
Так і буде!

 

                   З повагою, редакція "Фермера Придніпров'я"
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ