Фермер Сергій Кутній і очільники Синельниківщини передали бійцям ТрО тепловізор, біноклі і випічку

Григорій Давиденко 08.01.2024 211
На зображенні може бути: 6 людей
     Допомога воїнам Збройних Сил у захисті України - свята справа. Позавчора начальник Синельниківської РВА Світлана Назарчук,  її заступниця Тетяна Завалій, синельниківський міський голова Дмитро Зражевський і колишній очільник Межівської РДА, фермер Сергій Кутній відвідали бійців одного із батальйонів ТрО, які несуть службу на бойових позиціях. Оборонцям були передані тепловізор та біноклі, придбані в рамках акції "Відпрацюй день на підтримку ЗСУ". Співробітники Синельниківської РВА, Синельниківської міської ради, Синельниківської районної ради та Синельниківської друкарні зібрали кошти свого одноденного заробітку, аби придбати для армійців необхідне.
     Ось що про поїздку розповів "Фермеру Придніпров'я" голова СФГ "Урожай-2014" Сергій Кутній з Новопавлівської громади Межівського району:
   - Було приємно побачити давніх знайомих із Межівського, Покровського, Синельниківського районів, які з весни 2022-го несуть службу на передовій війни з підступним ворогом. У них тепер основне - бойовий наказ, оборона держави від зайд. Передали захисникам і домашню випічку та цукерки, аби хлопці та дівчата змогли відчути домашнє тепло. Смаколики ми зібрали із підприємцями Васильківської громади Юрієм Сараною та Валентиною Івоніною. Допомагаємо чим можемо, практично жодне звернення від бійців не залишається без уваги. Лише прикро, що більшість фермерів і усіх селян віддає останнє, а дехто цупить народне добро вагонами. Та по настроях людей видно, що цей дисбаланс буде виправлений.
   У соцмережах Світлана Назарчук і Сергій Кутній подякували кожному і кожній, хто долучився до важливої волонтерської справи. Наші оборонці розповіли, що відчувають підтримку тилу і це їх надзвичайно надихає наближати Перемогу. Адже наша, українська Сила - в Єдності.
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ