ФЕРМЕРИ СУСІДНЬОЇ ПОЛЬЩІ ГОТОВІ ВИХОДИТИ НА ПРОТЕСТИ

Микола Ясень 24.08.2024 119

 

Польські фермери оголосили, що готові вийти на протести

У Польщі фермери також опинилися чи то над прірвою, у який ось-ось проваляться, чи то ві тупику, з якого ні туди, ні сюди. В результаті польські фермери оголосили, що готові вийти на протести. Привід?  Через зниження, пояснюють, рентабельності виробництва та поганий врожай. Про це повідомляє topagrar.pl., а ми переказуємо вам.

У фермерських господарствах Польщі ситуація стає драматичною через поганий урожай і низькі закупівельні ціни на зерно. Постраждалі від буревіїв і морозів минулої зими та ранньої весни досі не отримали жодної копійки обіцяної допомоги від держави.

«Нема виходу. Треба повертатися на дороги, знову протестувати. Те, що каже заступник міністра Колодзейчак, що існує ефективна аграрна політика, не відповідає дійсності. Він не функціональний і змін немає. На компенсацію фермерам, чий врожай знищив град, грошей немає, а влада мріє про Олімпійські ігри. Це знущання. Ми не можемо це так залишити», – каже Даміан Муравєц, фермер з Ельблонга.

ЯКЩО ТАК, ТО НАШИМ УКРАЇНСЬКИМ ФЕРМЕРАМ НЕ ВИХОДИТИ НА ДОРОГИ ТА МАЙДАНИ ПРОТЕСТУВАТИ, А ВИБІГАТИ, ПОКИ НЕ ПІЗНО. ПОКИ НЕ ВИТІСНИЛИ ЇХ З СІЛ ГЕТЬ, ЯК УЖЕ ФАКТИЧНО НІБИ НЕПОТРІБ. ІНША РІЧ, ЩО ЦЕ НЕМОЖЛИВО - В УКРАЇНІ ІДЕ ВІЙНА, УКРАЇНА ЗАХИЩАЄТЬСЯ ВІД ОКУПАНТІВ ФАШИСТСЬКОЇ НИНІ РОСІЇ-ТЕРОРИСТА. ТІЛЬКИ Ж СПРАВА У ТІМ, ЩО ФЕРМЕРИ БІЛЬШЕ РОЗУМІЮТЬ ЦЕ, НІЖ ЧИНОВНИКИ-ПОСАДОВЦІ У ВЛАДІ, КОТРІ УЖЕ ЛЕДВЕ НЕ ВСІ ПОГОЛОВНО ПЕРЕТВОРИЛИСЯ НА КАЗНОКРАДІВ-КОРУПЦІОНЕРІВ, ШАХРАЇВ І ЗЛОДІЇВ ТА ЗЛОЧИНЦІВ. А ЦЕ ЗНАЧИТЬ, ЩО НА НЕПРИХОВАНИХ ПО СУТІ УЖЕ ЗРАДНИКІВ БАТЬКІВЩИНИ, ЯКІ БОРЯТЬСЯ ЗА ПЕРЕМОГУ У ВІЙНІ ЛИШЕ НА СЛОВАХ ОБМАНУ І ОБЛУДИ. І ГОЛОВНЕ У ЦІЙ СИТУАЦІЇ - ВЛАДА "СЛУГ НАРОДУ" ВІД ОФІСУ ПРЕЗИДЕНТА ТА ВЕРХОВНОЇ РАДИ, КАБМІНУ І ДАЛІ ДО САМІСІНЬКИХ НИЗИН МАЄ НАРЕШТІ ПРОЗРІТИ І ЗБАГНУТИ, ЩО КОГО-КОГО НЕОБХІДНО СЬОГОДНІ ВИРУЧАТИ І ПІДТРИМУВАТИ, ТАК ЦЕ ФЕРМЕРІВ. ЗРОЗУМІТИ ТА ЗБАГНУТИ, ЩОБ ВІДРАЗУ ВЗЯТИСЯ ЗА ЗАХИСТ ІНТЕРЕСІВ, ПРАВ І ПОТРЕБ ФЕРМЕРІВ-СІЛЬГОСПВИРОБНИКІВ, БО УЖЕ ЗАВТРА БУДЕ ПІЗНО.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ