Фермерська продукція у ресторанах і супермаркетах Одеської області

За матеріалами інтернет-видань 09.12.2021 452

Малі та середні фермери Одеської області  об’єдналися для постачання овочів у супермаркети. Для них спільні продажі– це доцільний варіант збуту своєї продукції. Зокрема, вони створили “Fresh Hub” і встановили холодильну камеру для зберігання власного товару. Для початку  фермери зі “Fresh Hub” експериментували з асортиментом: вирощували перець, суницю, огірки, помідори, картоплю, часник, зелену цибулю. Нині вони  зосередилися на вирощуванні  огірків в теплицях, і  садової суниці – як в закритому, так і на відкритому ґрунті.

Своєю продукцією фермери постачають  ресторани та супермаркети   Одеси. Відтепер для них є можливість формувати великі партії овочів, ягід та зелені для забезпечення одеситів.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Коментарі (0)


Новини ОТГ