Фермерська продукція у ресторанах і супермаркетах Одеської області
Малі та середні фермери Одеської області об’єдналися для постачання овочів у супермаркети. Для них спільні продажі– це доцільний варіант збуту своєї продукції. Зокрема, вони створили “Fresh Hub” і встановили холодильну камеру для зберігання власного товару. Для початку фермери зі “Fresh Hub” експериментували з асортиментом: вирощували перець, суницю, огірки, помідори, картоплю, часник, зелену цибулю. Нині вони зосередилися на вирощуванні огірків в теплицях, і садової суниці – як в закритому, так і на відкритому ґрунті.
Своєю продукцією фермери постачають ресторани та супермаркети Одеси. Відтепер для них є можливість формувати великі партії овочів, ягід та зелені для забезпечення одеситів.
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку >>> Читайте нас в Instagram >>> Підбірка новин сайту в GoogleNews >>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Коментарі (0)