Фільм про батальйон невловимих

Микола Ясень 18.08.2022 377

    Батальйон "Монако": Втікачі від війни українські олігархи на ...             

Його зняв за власним сценарієм журналіст заснованої Георгієм Гонгадзе «Української правди» Михайло Ткач. Назвав він свою стрічку по-бойовому - «Батальйон «Монако». Оскільки повідав наче про «героїв» наших часів, панів олігархів «з великої дороги». Котрі ще з перших днів після вторгнення в Україну рашистської підлоти одразу рвонули у мандри подалі від біди. І уподобали в першу чергу насолоджуватися принадами Середземномор'я. Там же воно надійніше і певніше!

Незважаючи на те, що деякі перебувають в міжнародних розшуках. Як от сумнозвісний Костянтин Жеваго. Ще восени 2019 року у зв'язку з цілком ймовірною його причетністю до розкрадання 2, 5 мільярда гривень (!) відкрите кримінальне провадження, та це одначе уже тоді не завадило Кості-«бідолазі» сховатися ніби невідомо де. А сьогодні уже й Інтерпол оголосив його у розшук за справою з розтрати 113 мільйонів, та з Жеваго - як з гусака тепленька морcька вода і сонячні «ванни» зверху. Він ні від кого, виявляється, не ховаючись, кидає якір своєї яхти на рейді Монако. А яхта – не інакше, як з викликом - ще й зветься одною-єдиною літерою «Z». Правда, це ніби за першою літерою латинню його прізвища. 

Компанію Костянтину Жеваго в курортній міні-державі в драматичний для України час склали і брати Ігор та Григорій Суркіси. Ті самі, які через місяць воєнних подій в Україні разом зі своїми сім’ями та чималими сумами готівкою чкурнули у давно облюбовані ними елітні здравниці Монако. На цей раз брати ще й прихопили з собою земляка-киянина Вадима Столара, який досі, правда, вище депутата Київради не підіймався. Залишається додати, що серед героїв стрічки «Батальйон Монако» і наш з вами земляк-дніпропетровець та великий же наче будівничий Вадим Єрмолаєв. Говорять, що навряд чи усіх земляків з України зміг зафільмувати Михайло Ткач. Тому не треба буде дивуватися, якщо доведеться йому знімати й наступну, другу чи й третю серію свого «бойовика».

                                                                                    


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ