Food Train реалізовано разом з Фондом Говарда Баффета

За матеріалами інтернет-видань 26.11.2023 355
Food Train реалізовано разом з Фондом Говарда Баффета

Укрзалізниця відправила у перший рейс унікальний поїзд-кухню Food Train. Він вирушив з Києва до Харкова та Ізюма. Уся приготовлена у поїзді їжа була передана на знак подяки тим, хто своєю щоденною працею допомагає прифронтовому регіону втриматись і продовжити рух до перемоги, а саме працівникам ДСНС, поліцейським, медикам, залізничникам. Страви з Food Train також надані мешканцям міст, які потребують забезпечення їжею.

Food Train може автономно працювати 5-7 днів, а обладнання поїзда дозволяє готувати повноцінні страви: супи, каші, салати, мʼясо тощо. Спеціальні термобокси, встановлені всередині поїзда, дозволяють легко транспортувати вже готові порційні контейнери з їжею від поїзда-кухні до кінцевого споживача.
Побудова та функціонування поїзда повністю фінансуються Фондом Говарда Баффета (The Howard G. Buffett Foundation). Сам Говард Баффет є регулярним пасажиром Укрзалізниці. Він подорожував Харківщиною, Донеччиною, Миколаївщиною та Херсонщиною під час війни та підтримує низку інших залізничних проєктів, зокрема «Залізну зміну».

«Так фантастично бачити інновації, які допомагають українцям. Працівники Укрзалізниці — це неймовірні патріоти, які ведуть свою країну через війну, допомагають усіма способами, які тільки можна собі уявити. Планую в грудні зробити заїзд на Food Train та запропонувати їжу всім українцям уздовж лінії фронту. Перемога буде, і Укрзалізниця зробить значний внесок», — зазначив Говард Баффет.
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ