Генерал Щадило прикриває «перевертнів у погонах» - полковник Сергій Лукашов

Григорій Давиденко 13.08.2022 7759

Генерал поліції Анатолій Щадило на Дніпропетровщині керує наркомафією в погонах???

        У Кам'янському та сусідніх містах діє організоване злочинне угруповання з торгілі наркотиками, до якого входять як цивільні люди, так і правоохоронці. А прикриває цю незаконну діяльність очільник ГУ НП в Дніпропетровській області, генерал поліції третього рангу Анатолій Щадило. Офіційну заяву про це Офісам генпрокурора, президента, ДБР, міністру МВС Денису Монастирському, голові Нацполіції Ігорю Клименку три дні тому зробив ексочільник поліції Кам'янського, полковник Нацполіції Сергій Лукашов:

- Я тривалий час не наважувався писати цей пост, позаяк вважав, що хоч якась невеличка частина моральних принципів присутня у Анатолія Антоновича Щадило. Але, на жаль, їх у генерала поліції немає зовсім. Після отримання інформації зі ЗМІ про реалізацію оперативних заходів УВБ Дніпропетровщини і затримання ними одного з лідерів потужного Криворіжського наркоугрупування Власюка, я був, м‘яко кажучи, в шоці.

 А побачивши в інтернеті цей відео ролик, про Анатолія Щадило, від себе хочу трошки додати .

В мене працював заступником по оперативній роботі підполковник поліції Віталій Бакаляр. До нього можна відноситися по різному, але мене він підкупив своєю цілодобовою роботоспроможністю, професіоналізмом та принциповісттю. Бакаляр ніколи не йшов на якісь компроміси зі злочинцями.
        Приблизно декілька місяців тому Віталій мені доповів, що в Кам‘янському районі функціонує організоване злочинне угрупування, в яке, окрім цивільних осіб, входять і поліцейські (в тому числі і перші керівники територіальних підрозділів поліції), і це угрупування займається збутом наркотичних засобів вже тривалий час. Зона їхньої діяльності - це міста Верхньодніпровськ, Верховцеве, Вільногірськ, Жовті Води, П‘ятихатки та декілька населених пунктів Криворіжського району. Також заступник мені доповів, що керівник цьго угрупування, мешканець Кривого Рогу на ім’я Стас, призначив зустріч Бакаляру. Я йому дозволив зустріч за умови, що розмову, для документування злочинної діяльності ОЗУ, необхідно записати на телефон.
         Аудіо запис зустрічі мого заступника та Стаса, лідера наркобанди, якимось чином потрапив у інтернет. Запис був у багатьох співробітників УВБ, та копію я особисто через месенджер надсилав своєму керівникові Анатолію Щадило.
Рекомендую читачам вдіти навушники, та витратити 25 хвилин на прослуховування. Там невеличкий звіт діяльності злочинного угрупування: - прізвища правоохоронців, задіяних в цій схемі, в тому числі і обласного рівня,
- райони, на яких вони «працюють»,
- як вони «підтримують порядок» на території,
- суми хабарів,
- як допомогають поліцейським, для нарощування показників, притягати невинних осіб до кримінальної відповідальності за злочини, пов‘язані з незаконним обігом наркотиків, та багато іншої цікавої оперативної інформації,
- і найцинічнішим є те, що ні війна в Україні, ні те, що кожень день гинуть люди, нікого з цих ділків не турбує. І на закуску Стас запропонував Віталію хабар у розмірі сто тисяч гривень щомісяця, за невтручання оперативних працівників Кам‘янського РУП діяльність ОЗУ.
Я ж, звичайно, поїхав до свого керівника, генерала Анатолія Щадило, і доповів йому за цю ситуацію. Також йому сказав, що звернуся до управління внутрішньої безпеки для документування цього факту і керівників поліції, причетних до цієї злочинної діяльності. Я добре розумів,що ці керівники призначені генералом, як завжди, за проханням поважних людей, яким Анатолій Антонович не взмозі відмовити,і перед якими в генерала є певні обов‘язки. Ці впливові зв‘зки поліцейські сприймали, як індульгенції (роби що завгодно, генерал прикриє).
                З них лише один порядний, недавно призначений керівник невеличкого відділення поліції доповів мені, що його намагається підкупити вищевказаний лідер ОЗГ. Пропонуючи 60 тисяч гривень на місяць.
     Генерал сильно занервував, з переляканими очима мене намагався переконати, що цю інформацію потрібно ретельно перевіряти, і що не на часі доповідати до УВБ. Але я підготував офіційного листа і спрямував повідомлення до начальника УВБ Владислава Міновського, якого я дуже поважаю за порядність, принциповість і професіоналізм(він раніше працював керівником територіального підрозділу СБУ, і саме Він задокументував групу поліцейських в Павлограді в 2020 році, які займалися збутом наркотиків). Разом з ним та його підлеглими ми відпрацювали план документування злочинців і почали разом працювати. В СУ ГУНП було розпочате кримінальне провадження № 12022040000000313 за ст.307 та ст. 369 Кримінального кодексу (слідчий Максим Лисуненко, процесуальний керівник Сергій Кривцун). Після проведення різних негласних слідчо-розшукових заходів діяльність «Злочинної організації» дуже впевнено і швидко почала документуватися. Щодо ролі в неї правоохоронців, в тому числі і представників апарату ГУНП, навіть я, який багато що за свої 27 років роботи в поліції бачив, вжахнувся. Це дійсно злочинна організація, яка під час війни, коли на фронті захисники України гинуть тисячами, під прикриттям півтора десятка поліцейських, продавала громадянам отруту на мільйони гривен. Про все це я постійно доповідав керівнику поліції Дніпропетровщини, і наполягав на притягненні продажних поліцейських до кримінальної відповідальності.
        Генерал Щадило мене запевняв, що під час реалізації він підключить співробітників ДБР (так як тільки вони можуть притягнути поліцейського до кримінальної відповідальності), і всі злочинці в погонах будуть покарані. Ще раз нагадаю,що кримінальне провадження розслідується в нашому СУ ГУНП, де керує близький друг генерала, Олег Сліпчук.
І коли колеги з УВБ вже почали виходити на фінальну стадію реалізації, мене в зв‘язку з тим, що я критикував зрадників - Кам‘янських прокурорів, Анатолій Антонович вирішив відправити подалі з Кам‘янського. Але я навіть уявити не міг, рівень підлості, цинізму та непорядності генерала Щадило. Він з метою, щоб не сваритися з поважними людьми, які прохали попризначати на посади «перевертнів в погонах», та щоб мешканці України та керівництво країни не дізналися за цю ганебну наркоісторію, на наступний день після мого переміщення, вжив адміністративні заходи по переміщенню Віталія Бакаляра на іншу посаду .
        Бажаєте знати, чим все це закінчилося??? Ключового свідка, Віталія Бакаляра, щоб не заважав генералу, миттєво перевели до Харківської області (ще й премію ні за що зняли на останок), і зараз він вже тиждень як працює в зоні активних бойових дій. Співробітники УВБ позавчора «реалізувалися» без залучення ДБР, затримали лідера ОПГ за дачу хабаря вищевказаному порядному керівнику відділення поліції та декількох його цивільних спільників притягнули за збут наркотиків.
       А в поліції на Дніпропетровщині у Анатолія Антоновича все добре і спокійно, злочинна наркоорганізація, в складі якої діють правоохоронці, працює і надалі. Наркотики реалізуються. Прокурор області, Сергій Біжко, на це уваги не звертає. В нього ж «обяза» перед Щадило за покривання прокурорів-зрадників у Кам‘янському.
Тепер, друзі, Ви зрозуміли,чому боротьба з наркотиками у Дніпропетровщині - це біг на місті.
Всі мої слова підтвердяться, в разі перевірки, матеріалами гласних та негласних слідчо-розшукових дій в кримінальних провадженнях.Звільнений начальник поліції Кам'янського: чим запам'ятався на службі  скандальний полковник Сергій Лукашов - ЗМІ. Politeka
             Полковник Нацполіції Сергій Лукашов, ексочільник поліції м. Кам'янське.      
       Прошу Офіс президента, Офіс генерального прокурора, Державне бюро розслідувань вважати цю інформацію офіційною заявою про злочин, який скоїв начальник ГУНП в Дніпропетровській області генерал Анатолій Щадило. Також прошу внести відомості в ЕРДР за ст.307, 364, 396 Кримінального кодексу України та допитати мене в якості свідка, де я надам більш детальну інформацію, щоб наразі не порушувати законодавство. 
            Пане Голово Національної поліції, Ігоре Клименку, досить робити вигляд, що Ви нічого не бачите у Дніпропетровщині. Бо в подальшому Вашого найкращого генерала народ винесе разом із кріслом за покривання наркозлочинців у погонах. Ганебне керівництво Анатолія Щадила - це ніж у спину оборонцям України та ракова пухлина поліції Дніпропетровщини.
 
     P.S. Хочу також звернутися до начальника УВБ Владислава Міновського, не йдіть на поводу у Анатолія Антоновича. Як «запахне смаженим», він «переверне фари» і Вас першого кине.
Робіть, будь ласка, все за законом, та по совісті, як Ви це зробили свого часу в Павлограді. Спрямуйте всі матеріали щодо наркоторговців в погонах до ДБР. А то, за моєю інформацією, рядом з Вами працюють люди, яким не подобається Ваша принциповість, і вони можуть зробити це без участі керівника.
В першому коменті наказ на переведення Віталія Бакаляра до Харьковської області.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ