Генерала Кривоноса звинувачують... в успішному захисті Києва

За матеріалами інтернет-видань 31.08.2022 476

 

        Коментуючи кримінальне провадження проти генерала Кривоноса, славетне ДБР повідомляє, що розслідує "правомірність наказу здійснити пошкодження злітно-посадкових смуг аеропорту, що не обумовлювалось військовою необхідністю".

Тобто, на думку чиновників ДБР і тих, хто їм наказує, військової необхідності пошкодження злітно-посадкових смуг аеропорту "Київ" не було.

А от військова необхідність дременути з Києва до Львова мало не всім складом ДБР була.

       Накази Директора Державного бюро розслідувань про обумовлену запровадженням воєнного стану втечу з Києва посипалися не пізніше 1 березня 2022 року. А фактично побігли явно раніше.

І тепер, пересидівши небезпеку подалі від стрілянини, герої з ДБР вирішили оцінити дії і рішення тих, хто захищав столицю.

Показово, що Чонгар і мости влада збирається розслідувати колись потім. Після перемоги.

А от аеропорт "Київ" чомусь "на часі". Бо не Чонгар.

Все це наводить на сумні висновки.

Якби хтось спромігся вчасно зруйнувати Чонгар з мостами і тим запобігти захопленню ворогом Півдня і трагедії Маріуполя, цей хтось мав би сьогодні справу з кримінальним провадженням ДБР.

Бо яка могла бути віськова необхідність у такій руйнації, коли "з того боку теж люди, вони дбайливо ставитимуться до будинків, мостів та іншої інфраструктури".

УП.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ