Генератор постачає електрику одному із сіл Криворізького району Дніпропетровщини

За матеріалами інтернет-видань 10.01.2024 268
Генератор постачає електрику одному із сіл Криворізького району Дніпропетровщини

За повідомленням ДТЕК Дніпровські електромережі , в одному з сіл Криворізького району енергетики підключили генератор. Поки фахівці лагодять лінію, люди будуть зі світлом і теплом. Така можливість випала для нечисельного населеного пункту Криворіжжя.
Тим часом, начальник Криворізької РВА Євген Ситниченко зазначив, що в районі після двох днів негоди відновлено значну частину пошкоджених ліній електропостачання.
Зокрема, у місті Кривий Ріг відновлено 90% високовольтних пошкоджених електроліній; у Нивотрудівській, Апостолівській, Вакулівській, Зеленодольській та Грушівській громадах відновлено 30% пошкоджених електроліній;
у Лозуватській, Глеюватській, Новопільській, Софіївській та Девладівській громадах - 40% пошкоджених електроліній; у Широківській, Карпівській, Новолатівській та Гречаноподівській громадах - 30% пошкоджених електроліній.
Разом з тим, у різних населених пунктах 14-и громад Криворізького району все ще повністю або частково відсутнє електропостачання. Повністю знеструмлені 67 населених пунктів, частково - 84 населені пункти. Загалом - майже 22 490 абонентів.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ