Главою АРМА може стати людина з антиукраїнськими поглядами, - Шабунін

За матеріалами інтернет-видань 24.06.2023 339
На зображенні може бути: 7 людей та текст
   Памʼятаєте фсбшну спецоперацію Джуліані/Деркача про тотально корумповану Україну, розкрадання американських грошей, в якій нібито усе "кришував" Байден?
   Так от, учасниця тієї спецоперації розглядається на... керівника АРМА, в управлінні якого знаходяться тисячі арештованих російських активів. Прекрасно, правда?
   Іще раз. Український Уряд може призначити на ключову посаду з управління російськими активами людину, яка допомагала "мочити" тоді кандидата, а зараз чинного президента США.
   Переконаний, що для Оксана Маркарова і Dmytro Kuleba це призначення додасть головного болю (якого в них і так вистачає).
   Тепер трішки деталей. Мова про Олену Думу (Файдевич), яка наразі є однією з ключових претендентів на посаду голови АРМА.
   На фото в пості (2019 р.) спільна прес-конференція пані Думи та … донора Джуліані (так, того самого) Сема Кісліна під назвою “Оприлюднення фактів корупційної діяльності вищих посадових осіб України…”. https://bit.ly/43WnACu
   Якщо раптом хтось забув, то Сем Кіслін – це близький радник і донор Руді Джуліані – ексадвоката та консельєрі Трампа, який був основним рупором кампанії з дискредитації України та тодішнього кандидата в президенти США Джо Байдена.
   Конгрес США викликав Кісліна (разом із Парнасом та Фурманом) дати свідчення, чи організовували вони зустрічі Джуліані з українськими прокурорами, щоб ініціювати розслідування стосовно сина Джо Байдена. https://bit.ly/3CLhCIW
   А в 2016 році Кіслін купив кіпрську офшорку януковича з купою арештованих грошей на рахунках («$1,5 мільярда януковича»). З того часу Кіслін намагається забрати ті гроші, які буцімто «належать по праву йому», а не Україні.
   А в 90-х роках ФБР розслідувала можливі зв’язки Кісліна з мафією та відмиванням російських грошей (тоді його провину не довели).
   Я спеціально передивився співбесіду конкурсної комісії з Думою. Так от, її запитували про що завгодно, окрім описаного вище резонансного трешу. Я щиро сподіваюся, що комісія просто не знала про ці факти…
   Віталій Шабунін, голова правління Центру протидії корупції, сторінка ФБ.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ