Голосіївський суд відпустив двох поплічників Ігнатенка, убивць воїна ЗСУ Щербини

За матеріалами інтернет-видань 18.08.2023 505
За трьома обвинуваченими цілий шлейф злочинів, але їх ніхто не карав: нові подробиці вбивства військового у Києві
  Памʼятаєте жахливу історію з минулої осені, коли троє відморозків у київському дворі, серед білого дня, убили добровольця батальйона "Свободи" Олексія Щербину?
   Нагадую, троє відморозків, очолювані відомим бандитом Леонідом Ігнатенком зі Спаського Дніпропетровської області, усі з величезним кримінальним шлейфом і звʼязками із рашкою (один з них ховався в окупованому Криму від чергового криміналу, в інших звʼязки з промосковськими тітіушками).
На днях Голосіївський суд вирішив... відпустити двох із них під заставу в 20 тисяч доларів.
   Тобто особливо небезпечні вбивці, з російськими звʼязками будуть гуляти на свободі, а життя добровольця суд оцінив у 20 тисяч доларів!
   Все це відбувається у той час, коли побратими вбитого Олексія Щербини воюють на фронті і не можуть паралельно знищувати ворога в бою та боротися з гнидами в тилу. Але в тилу зараз багато людей, які можуть вплинути на ситуацію, до яких я перш за все звертаюся.
   Попереду апеляція і зараз розголос може вплинути на ситуацію. Як це було одразу після вбивства Олексія Щербини, коли лише публічний розголос змусив не "порішати" ще тоді та все ж відправити відморозків за грати.
   Юрій Іллєнко, військовослужбовець ЗСУ, сторінка ФБ.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ