Голова Харківської ОДА закликав жителів пам'ятати про мінну небезпеку

За матеріалами інтернет-видань 30.12.2022 514
Голова Харківської ОДА закликав жителів пам'ятати про мінну небезпеку

В Ізюмському районі Харківщини 23-річний чоловік підірвався на вибуховому пристрої. Він доставлений до лікарні у стані середньої тяжкості. Повідомив офіційний телеграм-канал голови Харківської обласної державної адміністрації Олега Синєгубова.

"Вкотре закликаю усіх пам'ятати про мінну небезпеку та бути максимально обережними.  Закликаю усіх до уважності та обережності, особливо на деокупованих територіях області. Не відвідуйте ліси, лісосмуги, не виходьте на узбіччя доріг тощо. Це може бути небезпечно для життя", - наголосив очільник області.

За його словами піротехнічні підрозділи ДСНС продовжують роботи з розмінування. Кожної доби знешкоджують до сотні вибухонебезпечних предметів.
Втім, цивільне населення Харківщини  потерпає від мін та нерозірваних боєприпасів, залишених російськими окупантами. На жаль, страждають діти.
У районі с. Бугаївка Чугуївського району у лісі на вибуховому пристрої підірвалися чоловік 47 років та 7-річний хлопчик. Обидва отримали вибухові травми та були госпіталізовані. Зараз лікарі надають їм усю необхідну допомогу. Дитина у важкому стані. Стан батька – середній.
Також у с. Сніжнівка Ізюмського району на невідомому вибуховому пристрої підірвався чоловік 43 років. Він госпіталізований з пораненнями в стані середньої тяжкості.

"У жодному разі не торкайтеся підозрілих та незрозумілих предметів, а одразу звертайтеся до правоохоронців або рятувальників ДСНС", - порадив Олег Синєгубов.
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ