Голови громад Дніпропетровщини озвучили наболіле очільнику Всеукраїнського Конгресу фермерів

За матеріалами інтернет-видань 03.02.2024 1296
Голови громад Дніпропетровщини озвучили наболіле очільнику Всеукраїнського Конгресу фермерів

Голова Всеукраїнського Конгресу фермерів Ivan Slobodianyk зустрівся з головами громад Дніпропетровщини.  Йшлося про наболілі та актуальні питання.
Як зазначив Іван Слободяник, для всіх громад України проблеми переважно спільні. Це і питання зарплат, важливості ПДФО за місцем проживання, надання повноважень по адмініструванню податку на нерухомість та земельного податку та інші бюджетні, земельні питання,  лісу та водойм, освітянські проблеми,  законопроект про мобілізацію та робота Укрпошти, де  "взагалі у селах біда-бідося".

На думку відомого громадського діяча агросектору України, місцеве самоврядування не повинно бути в протистоянні  центральній владі, а навпаки бути партнерами і якісним зворотнім зв'язком впроваджених реформ.

"Загалом лідери місцевого самоврядування в Дніпропетровщині налаштовані  по -бойовому:   не дивлячись на проблеми, всі  готові відстоювати свої права, розвиватись, попри негаразди,  які ми маємо у зв'язку з війною", - наголосив Іван Слободяник.

Він подякував колегам обласного відділення ВАГ за зустріч та особисто її очільника, Володимира Дробітька,  за чудову організацію заходу.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ