В Україні презентована Академія сільського розвитку Спілки сільського зеленого туризму

За матеріалами інтернет-видань 03.02.2024 437
В Україні презентована Академія сільського розвитку Спілки сільського зеленого туризму

Як повідомляє Департамент агропромислового розвитку та земельних відносин Донецької ОДА, Академія створюється як єдиний і найпотужніший освітній простір в сфері сільської гостинності та сільського зеленого туризму.
Освітні програми Академії адресовані в першу чергу для учасників ринку сільської гостинності; представників фермерських господарств; територіальних громад; менеджменту сфери послуг в сільській місцевості; внутрішньо переміщених осіб, членів родин військовослужбовців; студентів та майбутніх фахівців даної сфери діяльності; засновників та членів громадських організацій, благодійних фондів.
Зазначається, що діяльність Академії надасть необхідний імпульс учасникам ринку.
Нині їм потрібні нові навички, інтегровані знання, установки до адаптивності, гнучкі методи управління бізнесом в новому середовищі, ефективне перетворення ідеї на дію, щоб протистояти викликам військового часу, зберігати свою ідентичність та знаходити в умовах війни можливості для розвитку бізнесу та економіки країни в цілому.
Експертна рада Академії сформувала освітню програму таким чином, щоб охопити весь спектр актуальних питань: від нюансів у законодавчому полі діяльності, нових напрямків сільського зеленого туризму у військовий час, доступного туризму в громадах як засобу реабілітації у повоєнний період - до зміни класичних маркетингових метрик під час війни.
Показово, що тренерський склад Академії – це доктори і кандидати наук, професори і доценти вищих навчальних закладів, амбасадори Спілки, практики бізнесу, власники садиб сільської гостинності.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ