Готується страшна пастка для України в Стамбулі, - Степан Хмара

За матеріалами інтернет-видань 21.07.2022 610
 Stepan Khmara2.jpg
       Відомий український політик, багатолітній політв'язень радянських концтаборів, народний депутат України трьох скликань Степан Хмара застеріг у мережі ФБ українське суспільство від перемовин з рф у Стамбулі. На його переконання, під зрозумілою метою - розблокування портів для вивезення зерна - може відбутися консервація війни і присутності агресора на півдні держави:
- П‘ята колона на чолі з регентом Зеленського Єрмаком штовхає Україну до поразки, через так зване розблокування українських портів для вивезення українського зерна за планом кремля. кремль намагається зупинити на кілька місяців будь-які удари по чф (чорноморський Флот) рф і контр-наступ по звільненню територій українського півдня, захоплених рф за злочинного сприяння Єрмака. Тепер Єрмак посадив Україну за стіл переговорів в Стамбулі з рф, що за нинішних умов вже є злочином. Саме ці переговори практично утаємничені від українського суспільства. Україна негайно повинна припинити участь у цих переговорах і не підписувати жодного документу. Притуплює увагу суспільства до цієї авантюри ще й пасивна поведінка Кулеби. Тільки активне несприйняття цієї авантюри громадянським суспільством може відвернути черговий злочин, який підготувала Україні прокремлівська зграя на Банковій. Українці, не мовчіть!
P.S. Кілька годин тому делегація рф в Стамбулі заявила, що за розбллкування вивозу українського збіжжя росія хоче припинення бойових дій на Херсонщині! Повністю розкрили карти. Агов, Єрмак!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ