Громади продовжать отримувати фінансування

За матеріалами інтернет-видань 02.02.2022 332

Уряд затвердив розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію проектів у  межах Надзвичайної кредитної програми для відновлення України. Інформує «Урядовий портал».

За словами Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, громади продовжать отримувати фінансування для реалізації надважливих інфраструктурних проектів. Це стосується оновлення або будівництва нових медичних закладів, закладів освіти, культури, спорту, ЦНАПів тощо.

Денис Шмигаль підкреслив, що фінансуватимуться насамперед об’єкти для забезпечення комфортного середовища в громадах.


Як відомо, Надзвичайну кредитну програму для відновлення України реалізує  Європейський інвестиційний банк (ЄІБ). Це понад 1,17 млрд. грн. на проекти з відновлення соціальної інфраструктури у дев’яти областях.

Проектом постанови розподілено 1,038 млрд. грн. спеціального фонду та 137,4 млн. грн. загального фонду державного бюджету на реалізацію 170 проектів у Донецькій, Луганській, Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Київській, Херсонській, Одеській та Полтавській областях.

У Державному бюджеті на 2022 рік передбачено субвенцію місцевим бюджетам на реалізацію проектів в рамках «Надзвичайної кредитної програми для відновлення України» понад 1,44 млрд. грн.

 

Теги: AGROОТГ

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ