ГРОШІ ДЛЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ. ДЛЯ ПЕРЕМОГИ У БОЖЕВІЛЬНІЙ З БОКУ РОСІЇ ВІЙНІ

Микола Ясень 22.10.2023 353

На мітингу у Дніпрі від місцевої влади вимагали відмовитись від сумнівних витрат

Вчора у суботу 21 жовтня під Дніпровською міською радою місцеві мешканці влаштували і провели мітинг під гаслом «Гроші на ЗСУ». До мітингуючих приєдналося чимало містян. Бо в чому суть акції?

За інформацією дніпровських ЗМІ, учасники мітингу вимагали перерозподіляти бюджетні кошти на потреби ЗСУ. Справа у тім, що люди у Дніпрі все більше і рішучіше віиступають проти витрачання бюджетних коштів у воєнний час на піар чиновників - скажімо, на перекладання плитки та ремонти бордюр тощо. 

За свідченням свідків, мітингарі скандували “Гроші на ЗСУ”. Протестувальники до речі не обмежилися тільки блокування міської мерії,  але й розташувалися вздовж проспекту та через плакати закликали водіїв авто, що проїжджали мимо, посигналити на їхню підтримку. Що водії й робили.

Як зазначає одне з місцевих видань, на сьогодні допомога фронту, яку організовує  влада Дніпра, – це насправді лише мала частина тих коштів, які отримав бюджет завдяки податкам із зарплат мобілізованих. При цьому Дніпровська мерія дійсно продовжує витрачати кошти на сумнівні закупівлі, з доцільністю яких важко погодитись при здоровому глузді. Наприклад, мільйонні витрати ідуть на піар та рекламу, які важко виправдати під час своєнного ст ану в Україні.

Але чи почує міська влада голос і вимоги своїх земляків-виборців - ось в чому річ. Судячи з усього, учасники вчорашнього пікету-мітингу налаштовані продовжувати свої протести та акції до тих пір, поки мерія не прислухається до городян. Що можна лише вітати.

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ