І Щуку кинули у річку: як Данило Гетманцев будує в Україні свою країну

За матеріалами інтернет-видань 22.12.2022 320
І Щуку кинули у річку: як Данило Гетманцев будує в Україні свою країну

У Львівській області призначений новий очільник обласної  ДПС. Ним став Андрій  Флис, який при колишньому керівникові Андрієві  Щербаку  відповідав за перевірку заявлених до відшкодування сум та формування висновків для відшкодування ПДВ з бюджету. І саме через зловживання з ПДВ «злетів» з посади Андрій Щербак. Повідомив Максим Козицький/Львівська ОВА (ОДА).
Він, зокрема, зазначив, що голова Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев уже почав будувати в Україні Сінгапур.

"Мушу зазначити, що Данило Олександрович точно не Лі Куан Ю, бо він старається створити не економічне диво, а диво якесь своє, особисте.


 Сьогодні ж Бюро економічної безпеки (БЕБ) розкрило чергову злочинну схему відшкодування ПДВ: у компаній відомого львівського бізнесмена вилучили понад 25 млн грн готівкою. Фірма завдала державі збитків у вигляді незаконного бюджетного відшкодування ПДВ майже на 35,4 млн грн. І скоріш за все це відбулося під необачним оком Андрія Флиса.

Але ці речі нікого не зупинили. Ні Данила Гетманцева, ні очільницю ДПС України Тетяну Кірієнко. Бо погодження Андрія Флиса відбулось моментально – за один день. Цікаво було б почути позицію очільника Мінфіну Сергія Марченка.

То яку країну ми з вами будуємо, шановні Даниле Олександровичу та Тетяно Павлівно? Як на мене, точно не Сінгапур!" - наголосив Максим Козицький, начальник Львівської ОВА.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ