І ВІДРАЗУ ІЛЮСТРАЦІЯ ДО ВІДВІДИН ДНІПРА АРТЕМОМ СИТНИКОМ

Микола Ясень 24.10.2023 375

Про чергові десятки мільйонів бюджетних гривень

Бомбосховищу з ігровим комплексом зі стальною гіркою та дороговартісними зеленими насадженнями – бути!

ЦІе не наша дісно неймовірно показоа "ілюстрація". Вона належить нашим колегам з агенції "Антикорупціна Рада". Але наскільки влучна вчасна, яка що називвається влучно поцілила в яблучко. що ми вирішили її слідом негайно вмістити і в "Фермері Придніпров"я" Як в доказ того, що наше бачення "запобіганню куорупції" у Дніпрі і за участі застурника голови НАЗК України справедливе і не випадкове. Навпаки, правомірне. Отже читайте:

Як ви вважаєте, чому зупинив хід і дивиться праворуч чоловік із заголовного фото?

Цікаво?

…Але почнемо спочатку.

У лютому 2023 р. в трійку переможців Конкурсу інформаційних матеріалів про фінансові витрати на відбудову системи охорони здоров’я увійшло оце журналістське розслідування «Дніпровська дитлікарня №5: безкінечна реконструкція». Насправді, це лікарня № 6. Але й №5, бо в тендерах ProZorro вона згадується саме як «Міська дитяча клінічна лікарня № 5» Дніпровської міської ради. Але де-юре її не існує, бо у 2021-му, ще з деякими медзакладами, її ліквідували шляхом приєднання до «Міської дитячої клінічної лікарні № 6». Але суть не в цьому.

Стаття «Дніпровська дитлікарня №5: безкінечна реконструкція» розповідала, як красиво тирять бюджетні десятки мільйонів гривень чиновники на пару з ТОВ «СК «Стройінвест» (код 39086059) на 4,5-річній реконструкції лікарні, розрахованій на 90 (дев’яносто) ліжок.

Місяць тому лікарню №5/6 відвідав голова ДніпроОВА Сергій Лисак. Його супроводжувала невідомих повноважень 33-річна особа, яка змінила прізвище «Саркісян» на «Островський» (код РНОКПП 3305310436).

Навіщо? Незрозуміло. Можливо, пан Лисак хотів обговорити з паном екс-Саркісяном, чи не болить у того совість і дупа від купівлі на другому році Великої війни Porsche Panamera за $150 тис.

Витяг з Реєстру транспортних засобів МВС

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ