Іларіонівській громаді надані експертні консультації та рекомендації щодо розвитку міжнародного партнерства

За матеріалами інтернет-видань 04.05.2024 465
Іларіонівській громаді надані експертні консультації та рекомендації щодо розвитку міжнародного партнерства

Команда регіонального офісу ULEAD з Європою в Дніпропетровській області побувала в Іларіонівській громаді. Під час зустрічі йшлося про навчальні програми та ініціативи, до яких можуть долучитися фахівці громади.

Керівниця регіонального офісу Олена Тертишна разом із радником з питань відновлення та фінансів Вячеславом Невінчаним розповіли про підтримку, яку надає громадам ULEAD. Зокрема, йшлося про експертні консультації, рекомендації щодо налагодження міжнародного партнерства, тощо.
Олена Тертишна відзначила активність виконкому Іларіонівської селищної ради щодо участі в онлайн заходах і висловила готовність надавати комплексну точкову експертну підтримку в напрямках, пріоритетних саме для місцевого розвитку.
У ході зустрічі представники Іларіонівської громади мали можливість отримати фахові відповіді експертів щодо нагальних питань, які виникають в умовах воєнного стану.

"Якщо вам потрібна консультація або виникли питання, звертайтеся до регіонального офісу. Наша команда готова надати підтримку громадам онлайн, на зустрічах в офісі або під час відвідування громади", - пояснила Олена Тертишна.

 

ULEAD з Європою в Дніпропетровській області

 


 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ