Інновації точного землеробства на допомогу фермерам

За матеріалами інтернет-видань 12.03.2024 409
Інновації точного землеробства на допомогу фермерам
Програма USAID з аграрного і сільського розвитку - АГРО та компанія Frendt LLC запустили проєкт, що дає змогу фермерам випробувати на практиці всі переваги інноваційних послуг із точного землеробства, заощаджуючи при цьому до 80%.
Проєкт поширюється на впровадження технологій із:
✅ автоматизованого водіння – дозволяє підвищити точність проходу між рядами, оптимізувати рух техніки та зменшити вплив людського фактору;
✅ диференційного внесення добрив – передбачає оптимізацію їх використання для досягнення найкращих показників врожайності на кожному клаптику поля;
✅ картування врожайності поля – допомагає визначити зони низької та високої врожайності, після чого можна аналізувати ґрунт, впроваджувати диференційне внесення добрив.
✅ А також на цифровий аудит поля – полягає в аналізі та співставленні доступних цифрових карт полів за останні роки для визначення проблемних зон у розрізі врожайності, агрономії та інших аспектів, пов’язаних із вирощуванням рослин.
 
Підтримку від Програми USAID АГРО зможуть отримати щонайменше 60 мікро-, малих та середніх с/г виробників, які вирощують зернові та олійні культури на загальній площі в 32 тис. га.
Для участі -  заявка за посиланням: https://forms.gle/YjD2UNCEjEUTGunv8.
 
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ