Львівський прокурор часів януковича набивається у судді до Києва

За матеріалами інтернет-видань 12.03.2024 597
На зображенні може бути: 2 людини та текст
  Джерело: Центр Протидії Корупції, сторінка ФБ.
  На фото - кандидат на посаду судді Печерського суду Києва Адріан Дутковський.
   Сьогодні колегія Вищої кваліфкомісії суддів проведе з ним співбесіду. У нас є великі сумніви, що цей кандидат відповідає критерію доброчесності.
Зокрема, журналісти Схеми згадували Дутковського у своєму матеріалі "Агенти впливу Татарова" про кандидатів на посаду керівника САП.
    Дутковський дивним чином уникнув люстрації, хоча "був виконувачем обов’язків першого заступника прокурора Львова в часи януковича".
   Але є низка й інших питань щодо Дутковського. Зокрема, неясно, чи справді у 2015 році він отримав дохід в 1,4 млн грн від продажу двох часток квартир у Львові площею 12 квадратів.
   Сумнівним є і факт, що мати кандидата змогла придбати квартиру у центрі Львова площею 183,3 квадрати всього за 1,4 млн грн. Менша на 50 квадратів квартира на тій же вилиці коштувала 4,9 млн грн.
   І тут питання не тільки щодо походження коштів у матері кандидата, а й щодо заниження реальної вартості квартири.
У 2015 році він став власником квартири під 100 квадратів у місті Новояворівськ. Щоправда, Дутковський ніде не декларує вартість цього майна.
   У нашому зверненні до ВККС ми згадали й інші цікаві факти з біографії кандидата на посаду судді. Сподіваємось, що під час співбесіди Дутковського про все розпитають.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ