Ймовірні кандидатури на посаду Міністра агрополітики

За матеріалами інтернет-видань 13.05.2024 369
Ймовірні кандидатури на посаду Міністра агрополітики

9 травня рішенням ВР України було підтримано заяву Миколи Сольського щодо звільнення з посади очільника Мінагрополітики. Перед Офісом Президента постало нелегке завдання знайти достойного кандидата, який має очолити відомство, яке надає найбільші прибутки для економіки країни. Про це пише FERM.

Зазначається, що кандидатура першого заступника опального міністра Сольського, якого НАБУ звинувачує у земельних махінаціях, Тараса Висоцького, категорично не підходить. Бо він має підозру по іншій кримінальній справі. 

З власних джерел, журналістам AgroPortal.ua, вдалося дізнатися хто може стати новим аграрним міністром.

Наразі на розгляді три кандидатури: Денис Марчук, який є заступником голови ВАР. Іван Слободяник, який має найбільші шанси очолити відомство. І другим кандидатом став Вадим Івченко, український нардеп від “Батьківщини”. Третьою є кандидатура Віталія Головні, який якщо не очолить відомство, то стане одним із заступників. Бо і нині він теж є заступником очільника Мінагрополітики. Але насправді, кандидатур значно більше, їх шість. Але далеко не всі з них працюють в аграрній галузі. 

Остаточне рішення буде прийняте за два тижні. Саме тоді, за повідомленням народного депутата Ярослава Железняка, відбудеться затвердження нових кандидатів на посади міністрів, замість звільнених напередодні.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ