Казнокрадству немає кінця: на Дніпропетровщині викрили шахрайську махінацію на ремонті вагонного депо

За матеріалами інтернет-видань 25.08.2024 113

 

Віктор Могуров | 25 серпня 2024 року

На Дніпропетровщині викрили масштабні махінації під час ремонту вагонного депо у Синельниковому. Засновник та бухгалтер одного ремонтно-будфівельного товариства підозрюються у підробці офіційних документів та завищенні вартості виконаних робіт на суму 1,2 мільйона гривень. Про це повідомили у пресслужбі обласної поліції.

Згідно з даними поліції, у листопаді 2022 року засновник ТОВ уклав договір з представником Синельниківського пасажирського вагонного депо на проведення поточного ремонту покрівлі вагоноскладальної дільниці. Сума угоди перевищувала 5,8 мільйона гривень.

Після нібито завершення робіт підозрювані надали замовнику акти виконаних робіт, які були заздалегідь підроблені. У цих документах вартість виконаних робіт була штучно завищена на 1,2 мільйона гривень. Також з’ясувалося, що підрядник використовував дешевші матеріали, отож зовсім не ті, що були передбачені договором.

Злочинну діяльність фігурантів задокументували працівники Синельниківського районного управління поліції. Розпочато досудове розслідування, яке має встановити всі деталі та причетність підозрюваних до інших можливих злочинів.

51-річному засновнику товариства та 52-річному бухгалтеру повідомили про підозру за статтями Кримінального кодексу про підроблення документів, а також привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ