Хамон, бурбон і ВПО

За матеріалами інтернет-видань 12.01.2023 500
Хамон, бурбон і ВПО

Це й дійсно історія нарозрив.

До волонтерського центру завітав відвідувач із числа переселенців. На підставі складних життєвих обставин цей донеччанин узяв продуктовий набір в якості благочинної допомоги нужденним.

У пакеті було (цей перелік харчів важливий для розуміння подальшого розвитку подій): 2 кг борошна, 1 кг цукру, 1 кг манки, 1 кг рису, 1 кг гречки, спагетті твердих сортів, шпроти, сардина, горошок, кукурудза, томатна паста, олія, дріжджі, паштет, домашня свиняча тушонка, дитяче харчування (пюрешки, кашки), печиво, 2 пачки памперсів.

Через 2 години чоловік повернувся не лише з дружиною, але й скандалом: «моя семья и дети такого не едят». Переселенці виявилися не на жарт обуреним складом продуктового набору. З їх слів, вони не на це розраховували. Тьотя ще й викликала поліцію – до волонтерів!!!

Виявилося, за статусом ВПО ховався суддя Донецького окружного адміністративного суду Голошивець І. з зарплатою 150 тис грн на місяць плюс державні пільги. Більше того, цей пан кандидує в члени Вищої ради правосуддя, і це не жарт.

Суддю можна зрозуміти. Вони з женой розраховували, мабуть, на ікру лососеву, хамон тоненькими скибочками, сир камамбер і сир горгонзола, філе оленятини, панетон із цукатами і пляшку бурбону 18-річної витримки.

 

З авторського telegram-каналу Остапа Дроздова Ostap Drozdov

 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ