ХРИСТОС ВОСКРЕС! ВОІСТИНУ ВОСКРЕС!

За матеріалами інтернет-видань 16.04.2023 498
 
   Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний на своїй сторінці у Facebook написав, що Великдень є святом великої надії, надії, яка принесе мир на українську землю. Залужний зазначив, що вірить у спільну перемогу українців над ворогом.

"Христос Воскрес! Вітаю всіх, хто в цей день тримає оборону в окопах. Перебуває в бліндажах. Веде розвідку. Несе бойове чергування. Допомагає армії. Вітаю всіх, хто наближає нашу Перемогу! Вітаю весь український народ з величним святом Воскресіння Христового!.. Бажаю усім нам сили і натхнення у боротьбі за правду і свободу! Воістину Воскрес Христос!" - зазначив він.

Головнокомандувач ЗСУ привітав українців з українців з Великоднем

   Генеральний штаб Збройних зі всім доблесним воїнством Українським також привітали українців зі святом.
    У цей радісний, світлий святий день вітаємо вас із найбільшим християнським святом – Воскресінням Господнім! У ці Пасхальні дні ми зустрічаємо воскреслого Спасителя, який пройшов крізь страждання, муки та загибель та вийшов із запечатаного гробу, як переможець небуття.
    Сьогодні воскреслий Христос проходить крізь трагедію, страждання та лихоліття війни в Україні. Саме Божа присутність дає нам певність та надію на шляху до перемоги.
     Нехай Великодня радість сьогодні не затьмариться намаганням ворога поширювати зло. Нехай воскреслий Христос надихає та підсилює нашу боротьбу, щоб у Його Воскресінні Україна отримала власну перемогу над злом!
 
 
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ