ХТО БОЇТЬСЯ, ЯК СВОЄЇ ТІНІ, ЗАКОНУ ПРО КРИМІНАЛІЗАЦІЮ КОНТРАБАНДИ

Микола Ясень 05.12.2023 294

Нардеп заявив, що Верховна рада невдовзі намагатиметься проголосувати за скандальний законопроєкт

UA.NEWS 05 Грудня 2023

Нардеп заявив, що Рада невдовзі намагатиметься проголосувати за скандальний законопроєкт

Повідомляється, що у цю пʼятницю, 8 грудня, депутати будуть намагатися проголосувати за законопроєкт 5420 про криміналізацію контрабанди.
Про це повідомляє нардеп Железняк. І висловлює свою думку-позицію, наче

«в такому вигляді, як воно є зараз, законопроект перетворить в жах одразу роботу всіх: митниці, правоохоронців і бізнесу. Тому буду категорично проти такого законопроекту, а правок у мене там багато». То може нарлодні обранці виконують - чи відробляють - "замовлення" тих же митників, тих же бізнесменів, а в купі з ними і правоохоронців-корупціонерів? Як на нас, дуже схоже на це, особливо якщо нардеп Железняк оприлюднив не тільки свою "точку зору". Бо може й бути так, що від імені колег застеріг суспільство, а тим же митникам та бізнесменам, особливо "чрорним", дав знати, що рано боятися. Що для них все буде гаразд.
Адже нардеп додав, що він підтримує позицію бізнесу. А саме:
пункт про товарну контрабанду має бути значно відкладений у часі;
пороги мають збільшитись в рази;
будь-які зміни мають йти тільки після перезавантаження БЕБ.
А нам щойно нагадали, що в Україні тихо, мовчки поки не повертаються податкові перевірки, котрі обіцяли відновити з 1 грудня.
Також нагададують, що після того, як Євросоюз схвалить початок переговорів щодо вступу України, Верховна Рада має ухвалити щонайменше півтори тисячі законопроєктів. Тобто нових законів європейської проби.

Так от, бо стосовно скандального Закону у "Фермера Придніпров'я" вперто виникає питання, а чи не бояться ті ж народні депутати закону, спрямованого проти контрабанди, яка набрала в Україні не менших обертів і масштабів, ніж корупція і казнокрадство. І миусимо зауважити, що на вимогу євпропейців можна розглянути та схвалити і навіть дві-три тисячі законів, одначе головне ж, щоб вони виконувалися. І щоб їх порушники безжально і на повну котушку каралися.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ