Київ тримає оборону

За матеріалами інтернет-видань 28.02.2022 468

За повідомленням у ФБ міського голови Києва Віталія Кличка , військові, правоохоронці і терборона продовжують виявляти і знешкоджувати диверсантів, групи яких є в місті.
Зводять у столиці укріплення, ставлять обмежувальні блоки біля стратегічних підприємств і установ.

"Вночі знову були зіткнення і перестрілки. Нащі бійці, зокрема з тероборони, знешкодили і взяли в полон кілька диверсійних груп.
Нагадаю, саме задля безпеки киян ми запровадили комендантську годину. В цей час не виходьте на вулиці. Вийти можна тільки, якщо, за сигналом повітряної тривоги, ви йдете в укриття.

Громадський транспорт та метрополітен працює в скороченому складі. І, в першу чергу, щоб перевозити працівників підприємств критичної інфраструктури. Графік руху та маршрути відстежуйте на офіційних сайтах.
Навіть не в комендантську годину утримайтеся, будь ласка, від пересування містом.

І до уваги водіїв! Займати смугу громадського транспорту суворо заборонено!
Нею мають право користуватися: авто зі спецвантажами, громадський транспорт, військова техніка та карети швидкої допомоги!
Інші автівки на смугі громадського транспорту, будуть вважатися транспортом диверсійно-розвідувальних груп! Реагування буде відповідним.

Всі об’єкти критичної інфраструктури працюють. Підземні станції метро працюють як укриття для людей.
Лікарні столиці працюють в режимі військового часу. Приймають, як тих, хто сам звертається за екстренною допомогою, так і тих, кого привозять швидкі.

Працює і створений у Київ гуманітарний штаб для допомоги киянам, які її потребують. Інформація про збір і надання допомоги – на офіційних ресурсах міської влади", - сказав Віталій Кличко.
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ