Київські судді, що не захистили Наталю Седлецьку, «підтанцьовують» колаборантам

За матеріалами інтернет-видань 28.09.2024 40
Київські судді, що не захистили Наталю Седлецьку, «підтанцьовують» колаборантам
   Вирішили ближче придивитись до суддів Київського апеляційного суду, які стали на бік проросійського чорта Андрія Портнова.
   Судді Анатолій Стрижеус, Любов Поливач та Олена Шкоріна відмовили у задоволенні скарги керівниці київського бюро Радіо Свобода та проєкту "Схеми" Наталки Седлецької.
   Центр Протидії Корупції, офіційна сторінка ФБ.
   Це не перше схоже рішення цієї колегії. Кілька років тому судді задовольнили позов Портнова про "захист честі і гідності" до голови правління Центр Протидії Корупції Віталія Шабуніна.
   Йому не сподобалось, що Віталій згадав про закриття провадження щодо незаконного збагачення Портнова. Згодом те рішення скасував Верховний Суд, який став на наш бік.
   Ця ж одіозна колегія підтримала позов щодо захисту "честі та гідності" громадянина рф Воєводіна до Юрія Ніколова та кількох видань. Тому не сподобалось, що його назвали представником угрупування "Лужниковская". Втім, це рішення також скасував Верховний Суд.
   Цікаво, що ця ж колегія скасувала рішення, яким Андрія Парубія зобов’язали спростувати озвучену у 2014 році інформацію, що медведчук "є одним з організаторів і тих, хто готував заколот в Україні і який давав ґрунт для того, щоб російські війська вторглися на територію України".
   Впевнені, що якби рішення суддів було до 2022 року, то вони скоріш за все стали б на бік медведчука. Як це роблять в позовах Портнова.
   Додамо, що Стрижеус, Поливач і Шкоріна дорого обходяться громадянам України. Всі вони отримують близько 3 млн грн на рік. І чудово себе почувають, ухвалюючи вироки на користь проросійських чортів.
   Якось останнім часом таких рішень стало надто багато. Портнов, Крюкова зі http://xn--80aa2bkeg.ua/ та інші біси, які роками просували російські наративи, піднімають голови і, як бачимо, мають підтримку з боку деяких суддів.
   P.S. Колеги зі Схеми:, тримайтесь. Віримо, що справедливість рано чи пізно, але буде встановлена.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ