Газета Асоціації фермерів та приватних землевласників Дніпропетровської області
Фермер Придніпров'я

Гарріс і Трамп звинуватили одне одного в недостатній увазі Україні

За матеріалами інтернет-видань 28.09.2024 38

Володимир Зеленський і Камала Гарріс (Фото:Tobias SCHWARZ/Pool via REUTERS)

    Трамп відкинув критику з боку своєї опонентки, заявивши, що його мета — припинити "тривале шоу жахів"
Мілана Головань Мілана Головань
Редактор новин LIGA.net

   Дональд Трамп (Фото: ЕРА, MICHAEL REYNOLDS)

   Кандидат у президенти США від республіканців Дональд Трамп заявив, що хоче зупинити "шоу жахів, яке триває", маючи на увазі російсько-українську війну. Так він відповів на критику своєї опонентки Камали Гарріс, яка назвала політику кампанії Трампа щодо припинення війни з росією "пропозицією капітуляції", передає The Guardian.

   На брифінгу у Вашингтоні разом із президентом Володимиром Зеленським, Гарріс розкритикувала політику Трампа щодо припинення війни з росією, назвавши її "пропозицією капітуляції". Хоча вона не згадала Трампа прямо, зазначила, що "в США є ті, хто хоче змусити Україну поступитися значною частиною своєї суверенної території".

   Трамп відкинув критику з боку своєї опонентки, заявивши, що його мета — припинити "тривале шоу жахів".

   Коли його запитали, чи повинна Україна відмовитися від територій, Трамп був небагатослівним, сказавши: "Досягнімо миру. Нам потрібен мир. Нам потрібно зупинити загибель і руйнування". 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ
Фермер придніпров'я

Новини Дніпропетровської області , надзвичайні події районів і громад ОТГ Дніпропетровщини сьогодні, головна інформація про ринок землі в Україні, сільські новини та інформація про коронавірус, останні аграрні і кримінальні повідомлення - щодня читайте на сайті обласної газети "Фермер Придніпров'я".

Сайт вітає передрук, як повний, так і частковий, за умови зазначення відкритого гіперпосилання на не нижче другого абзацу тексту з передруком або частковим передруком публікації.
Використання текстової та графічної інформації сайту можливе лише за умови активного гіперпосилання на газету "Фермер Придніпров'я"