Коли людей не чують, лунають вибухи гранат, як у Закарпатті

За матеріалами інтернет-видань 16.12.2023 580
Вибухи гранат у сільраді Закарпаття: що відомо про ймовірного підривника
  
   Думаю, що всі вже чули, читали і бачили учорашнє відео вибухів гранат у Керецьківській сільраді Закарпаття під час засідання сільської ради. Їх підірвав депутат Сергій Батрин в знак протесту проти виплати сільському голові надбавки у 50% та щомісячної премії у 100% від окладу. Бажаю швидкого одужання всім потерпілим.
   Це перший такий випадок у країні під час війни, коли людина готова покласти своє здоров’я та здоров’я інших, а можливо життя, за правду. Для мене - це дорівнює тій крові та хоробрості наших воїнів на фронті. Бо наші внутрішні вороги - корупція та марнотратство - убили в рази більше українців, ніж окупанти. І продовжують убивати.
Подія трапилася у будівлі Керецьківської сільської ради / ©
   Звичайно, гранати - це не вихід, але це дуже показовий випадок стану невдоволення суспільства діями чиновників, які забули, що у країні війна. Забули, куди потрібно витрачати державні та місцеві бюджети. На жаль, це тільки початок, бо градус несправедливості давно вже перевищує всі допустимі норми.
Як завжди, запрошую всіх на одиночні пікети «Гроші на ЗСУ» та «Спротив корупції» у Вашому місті з вимогами на плакатах до будь-якого публічного діяча щосуботи о 10:00 ранку. До будь-кого, хто забув, що в країні війна і що в першу чергу фінансувати потрібно військових, які захищають нашу безпеку та свободу.
  Протести - це ефективно, дієво та законно. Тільки потрібно не тільки виходити на мітинги, а ще й працювати системно: відправляти офіційні запити до держустанов, аналізувати законодавство та декларації, обʼєднувати команду та відомих лідерів думок, збільшувати свою впізнаваність. І тоді Вас точно почують.
   Все залежить від нас.
  Марія Барабаш, засновниця "СПРОТИВУ", сторінка ФБ.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ